CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 8 February 2012

(WW 13) : Bogel menuju Tuhan dari Zahiril Adzim

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif 


"Bogel Menuju Tuhan adalah salah satu tajuk catatan yang aku tulis di blog, satu masa dahulu. Aku simpulkan, buku ini adalah antologi catatan dan puisi sewaktu aku dalah hari - hari tidak berwarna, sebelum jingga. Apa yang paling penting, isi buku ini tidak ada gambar lucah. Juga ia bukan buku berunsur ketuhanan, tetapi lebih kepada kejadian - kejadian sosial yang berlaku sekitar aku". - Zahiril Adzim


 





Nak beli?. Sila cari kat MPH atau hubungi http://tokobuku.fotopages.com dan Faisal Mustaffa


Pssssssssttt : Korang ada? Tak ada kan? lalalalalala ♪♫♪♫ jangan jeles


~ Thanks for reading this (^-*) ~

 

6 words of wisdom & comments:

CheNamNam@CNN said...

huwaaa nak jeles jugakkk..cnn ader buku neh tapi takder sign Zahiril...arghh tensionnyerrr rase nak tikam dada sendirik nehh..:P

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ini la manusia yg ai x kenal sapa ekkk hari tue...puas gugel baru kenai...DUSH!!

Affieza said...

Waaa...lucky you got the autograph from Zahiril Adzim

transformed housewife said...

bilo jupo Zahiril tu?

yatie chomeyl said...

CNN : mmg sengaja nk bg jeles eheh

lady ayu : I suka dia sbb dia berlakon sgt best pastu bersih dr segala kontroversi :)

affieza : tu la, as bday gift pulak tu :)

yatie chomeyl said...

kak nur : x jupo pon, dio pos jah autograph tu ko ti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...