CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 22 February 2012

(WW15): Indoor & Outdoor

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif 
When the weather cooperates, there is no better place for SN to be than the great outdoors. To be healthy, children need to get fresh air and exercise.

+- main badminton and dump truck kat Imazu Sports Park -+


But when it’s too cold to play outside, I don’t have to turn on the TV to keep SN entertained. He'll run his imagination and turn the bathroom into a fun zone kenyit.

 +- mandi dalam swimming pool kecik -+


Pssstt :  Dah besar dah SN, today he's already 2 years 9 months old ..yeayyyy love


 

15 words of wisdom & comments:

mazni_azis said...

cepatnyer masa berlalu...

Nadiah Sidek said...

hihi..comel je nazhan berendam dalam baldi. muat-muat je dia dalam tu :D

Cho Zila said...

suka gambar dalam balditu...

.m.u.n.i.r.a. said...

sudah besar...dan makin hensem! **angkat-angkat kening**

Hanis MY said...

olohh kiutnyo la SN mandi daley baldi...

transformed housewife said...

mace dgn K.Tini & K. Fizah suko berende dle baldi jugok. boleh geng.

zailamohamad said...

Haziq pon dolu-dolu mandi dale beledi jugoks..hehehe

Affieza said...

Dah besar pun, nanti mommy kena beli baldi lg besar lah yer....hehe

yatie chomeyl said...

angah : aah cpt kan? :)

Nadiah : lps ni xmuat dah la hehe

yatie chomeyl said...

Cho Zila : mmg dia sengaja masuk baldi kui3x

munira : angkat2 kening utk zaraa ke hehe

yatie chomeyl said...

Hanis : buleh masuk dlm baldi, senyap tok ketikk suko gitumo

kka nur : mugo rumoh xdop kolam tu gop, lagu ni la hehe

yatie chomeyl said...

Zaila : xlamo lg ashraf pulok ikut hehe

Affieeza : nanti xmuat baldi, kena beli swimming pool la pulak ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

cepatnya masa berlalu, dah nak masuk 3 tahun pun dia

norliha said...

SN dah nak 3 tahun, bila nak yg kedua pulok...

yatie chomeyl said...

mama syaza : tu lah, rasa mcm dia baby je lagi

kak norliha : insya Allah, nanti ada la rezeki SN nak jd abg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...