CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 16 May 2012

(WW 24) : Bojeng baru SN

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
 SEBELUM di-bojengkan

+- rambut dah tutup dahi, sikit lagi nak masuk mata -+


SEMASA di bojengkan

+- mula2 siap senyum, lepas tu muka cuak bila dengar bunyi mesin *cuak2 pun sempat peace lagi* -+


SELEPAS di bojengkan

 +- end result, di sisi tukang gunting tak berapa pro -+


Psssttt : Tak bojeng sangat la, trim sikit je bagi rambut tak masuk mata.

** bojeng = fesyen rambut/hampir botak (bahasa Kelantan)

~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

15 words of wisdom & comments:

Teratak Hami said...

1st time dgr bojeng. Selalu cakap gonjeng....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

my son htr salon jer sbb nak potong x reti ...darl plak x suka guna mesin...SN muka lembut jer

zailamohamad said...

ok doh tu

papa haziq nya bojengkan anak buje dio supo abu bakar elah..meme xdok bakat sungguh!

Hanis MY said...

ok jah bojeng SN, tok rekyot poms... koho panda dio posim loni like mommy hehe...

♥MAMASYAZA♥ said...

hensem dah tu hero kecik

Kamalia said...

hehe..1st time dengar bojeng..pasni,boleh cakap bojeng pulak kat bebudak kelantan lain bila tengok style rambut camni..
*kat sini ramai sungguh ore kelate*

transformed housewife said...

rambut Nazhan cepat panje sungguh.

Oyis said...

oo hensem2 (SN deh). aisyah lo ni rambut mmg masuk mata, tp pakai hair clip jah la, sbb nak biar pjg biar bole ikat skali ke blkg. sokmo dok kerat biar ada fringe, tp nak tukar style matang sket haha

Nadiah Sidek said...

ingatkan botak :D

Asmara said...

belajar perkataaan baru. hehe.. bojeng! ok akan diingati. :D

yatie chomeyl said...

teratak hami : klu kat kelate perkataan ni mmg selalu dgr ;)

lady ayu : rasa syg nk hntr salon sbb mcm mahal utk rmbut SN yg sikit hehe

yatie chomeyl said...

zaila : wkakak abu bakar ellah pulok doh, sian haziq

hanis : mujur dio duk diam..kalu dok, mesti reyot pektok jugop

yatie chomeyl said...

mama syaza : dh besar dh hero ni..xkecik sgt dh hehe

kamalia " aaa nti try ckp bojeng dpn diorg, tgk diorg fhm ke x

yatie chomeyl said...

kak nur : meme pong..tu keno bojeng sokmo tu

oyis : aisyah gegirl, rmbut pnjg baru tomey ;)

yatie chomeyl said...

nadiah : tidakkk xmo botak...mommy xsuka hehe

kak As : aaa sila bubuh dlm kamus hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...