CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 11 May 2012

Can you help me? *sambil kelip2 mata bajet chomeyl*

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
STICKY ENTRY UNTIL 11th MAY 2012: FOR LATEST ENTRY PLEASE SCROLL DOWN 


Adoyai, lenguh2 badan hari ini. Malam tadi sampai rumah dari Osaka dah pukul 12.50 tengah malam dah. Pagi ni kepala pusing berpinar-pinar, maka men-cuti-kan diri sendiri, tak pergi kampus sebab takut pitam on the way ke kampus tu huhuhu. Tak sempat lagi nak mengarang entry untuk cerita jalan2 dan conference di Osaka weekend hari tu; ni baru terhegeh-hegeh nak transfer gambar. 

By the way, hari ini entry pendek je kot; just nak mintak tolong korang yang tengah baik hati yang tengah baca blog ini untuk vote gambarI kat FB Ixalicious.


"Dear family & friends, can you help to vote my pic for the Mother's Day Contest...please pretty please".
 

Like my pic here --> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428368543841168&set=a.424585467552809.107127.218268578184500&type=3

THANKS IN ADVANCED...LOVE U GUYS..XOXO :)

"Ixalicious will make our mother's day meaningful because we can have extraordinary cake at affordable price..superb!"


Tolong ye kawan2 yang cantik2 manis, chomeyl dan hensem sekalian.Setinggi-tinggi ucapan terima kasih di dahulukan eheh.
~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

5 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sebab u chomell sgt ai tlg like nnt yer ngeee

transformed housewife said...

tulung doh sakni. Kito bulih masuk contest mother's day letok gambar kito dgn anok jah. Nok masuk hok lain2 hok keno letok gambar kito dgn muloh ma tokleh doh. Dohla byk contest hadiohnyo make male ataupun high tea dgn mok. sedih pulok raso.

Eliss Mie said...

dah vote . good luck :)

AA said...

hehe superb mummy...

yatie chomeyl said...

thanks untuk yg sudi LIKE...sayang korang sgt2 XOXO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...