CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 26 May 2012

Jualan Corelle

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
STICKY ENTRY UNTIL 26th MAY 2012. FOR LATEST ENTRY; PLEASE SCROLL DOWN

Aaaa adik kakak yang tengah baca blog ni. mai dekat mai rapat2..lai lai lai. I ada barang baik punya nak tunjuk hehe. 

Ini ada beberapa set sempena clearance sale Corelle dari kawan I. Ha, dengar Corelle je akak2 terus buntang mata kan?; xde hal..I tahu sebab I pun sama hehe. 

Ada 5 sets yang available; so sila grab cepat2 kalau tak nak menyesal menggigit jari di kemudian hari.


(1) SPRING BLUE
  • Spring Blue 16-pc Set includes 4 each: 10-1/4" Dinner Plate, 6-3/4" Bread & Butter Plate, 18-oz. Soup/Cereal Bowl and 11-oz. Stoneware Mug
  • Price for 1 set: RM 300
  •  2 sets available
 


(2) SPRING PINK
  • Spring Pink 16-pc Set includes 4 each: 10-1/4" Dinner Plates, 6-3/4" Bread & Butter Plates, 18-oz Soup / Cereal Bowls, 11-oz Stoneware Mugs
  • Price for 1 set: RM 300
  • 1 set available
 


(3) SECRET GARDEN
  • Secret Garden 16 pc Dinnerware Set includes 4 each: 10-1/4" Dinner Plates, 6-3/4" Bread and Butter Plates, 18-oz Soup/Cereal Bowls, 11-oz Stoneware Mugs
  • 1 set: RM 300
  • 2 sets available


T&C:
  • Price stated here does not include delivery.
  • Delivery:
1.    Free delivery charge untuk area2 berhampiran Putrajaya, Bangi, dan Kajang pak malau.
2.     Pick up point ialah kat mana2 shopping complex yang berdekatan
3.   Selain dr kawasan 1, item akan di pos (wang pos akan di beritahu sewaktu urusan jual beli di lakukan)

Haaaa amacam, dah tak sabar2 nak order kan?.

Untuk sesiapa yang berminat; sila e-mail kepada Siti (vous_servirais[at]yahoo.com) untuk mendapatkan set corelle idaman hati anda. 


Psssstt : Selamat ber-Corelle-an raya tahun ni hehe. *perosak bahasa Melayu hohoho*


 Thanks for reading this (^-*) ~
 

15 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Dok 日本 pakai plate biasa jer
Takut beli mahai2 bila jishin jatuh pecah sure hatiku Remuk gak nnt ngeee....

FnF Simple Life said...

wuhuuu...murah2...suka3x...betul la tuuu...dok nihon beli pinggan kat 100yen shop aka daiso je kan

Hanis MY said...

comannyo... kalu duk mesia ore beli doh ni hehe...

transformed housewife said...

malah nok beli pingge makuk loni sbb rumoh tok siap lg.

@e_da said...

adoii merana jiwa tgk.. hehehhe

Teratak Hami said...

dah dtg aura raya nampaknya sebab org dah sibuk jual pinggan mangkuk, kain ela etc ..

isabelle said...

grrr...rasa mcm nak tmbh koleksi.
tapi..not at the moment la.
lgpun i dok gatal nak yg square ones.hehe

Rai said...

corelle ni yang hempas pun tak pecah tu ke? jejeje..

remuk da hati periuk vision dihempas oleh dibujang tu..

nieda said...

Nasib baik i baru blk dari langkawi,,,huhu dh shoping punggan mangkuk

Eliss Mie said...

mak aihh comelnya. balik nanti nk rembatt mak punya la..hahahaha

yatie chomeyl said...

lady ayu : aah kan, dh la tmpt u selalu kena jishin

FnF : sama la kita hehe

yatie chomeyl said...

Hanis : jolo doh, xdop aroh duk jepung hehe

kak nur : nti rumoh siap buleh la beli :D

yatie chomeyl said...

@eda ; apa lagi, kasi order la satu ehehe

teratak hami : aaah kan, padahal Rejab baru je datang hahaha

yatie chomeyl said...

Isabelle : tambah jgn xtambah ngeeee

Rai : gitulah nasib rumah ada hero, I faham hihihi

yatie chomeyl said...

Nieda : wah, mesti bnyk shopping gi langkawai hari tu ni

Eliss : aiyoyo, habis mak nak pakai pinggan apa? kui3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...