CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 30 May 2012

(WW25) : Pengisian rohani sangat! *mata ke atas, tangan di bahu*

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif




+- berita tentang persembahan artis J-Pop AKB48 di Himpunan Jutaan Belia 2012; Putrajaya yang di siarkan di TV Jepun -+

+- penjelasan menteri terbabit tentang kepentingan hiburan -+


Perhimpunan Belia kali ini menampilkan slogan “Jadikan Hari Esok Lebih Baik Dari Hari Ini”. Apakah hiburan yang melampau, memberi lesen kepada belia untuk menjadikan hiburan pada hari esok lebih melampau dari hari ini?. Ada otak pakai, fikir-fikirkanlah..renung-renungkanlah dan selamat beramal.

Pssssttt : Perhimpunan semacam ini 'HALAL' kah fatwanya wahai tok mufti sekalian?

~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

13 words of wisdom & comments:

Rai said...

seb baik tak jadi pegi aritu.. tak pasal2 kena tutup mata anak2 dari nampak orang pakai spender dok menari2..

aqil da pandai skang..kalau nampak seksi sangat dia kata "tak malu kan dia tu ibu" huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

brpa jam agaknyer nak kena set rambut AHKAK PINK tue ekk....hahaha...yg depan dok menari tue mcm geng chinese jer ramai yg melayu blkng sket maybe sbb x reti nak dance kot...akal ada nilai la mana yg baek mana yg buruk....

pang5 said...

Camner aku nk ckp cam beradab sikit yerk yati. Mmg bo&%@ otak ud?%&@ punyer government. Sian blog ko kene tempias amukan aku. Hehe

e.l.i.z.@ said...

Nok sukko la tgk...doh la kecek jepun,sepatoh haram la xpehe..pah terkinja2 supo $&@&&$@..som la nge rosmah si rambut singo tu opsss ngutuk dosa jugok ni
Hau la..xreti nok komen nge gomen mesia ni huhu

yunadiagaga said...

Nothing to do in this country! *bungkus brg travel jepon* huhuhu.

Sidratul Muntaha said...

sampah bersepah n lepas ni ramai la ank haram terhasil..

transformed housewife said...

ho lah. lph ni koho "molek" la sumo belio kito. huhu

AA said...

Malaysia skrg dh mengalahkan Western countries..makin menjadi2

Nadiah Sidek said...

mereka ni faham ke tak apa yang dimaksudkan dengan pengisian rohani? hmm..

yatie chomeyl said...

Rai : rugi u x pergi, kalau x boleh masuk kat dlm video kat Tv jepun tu sekali ehehe

lady ayu : i pun xsur emelayu ke chinese yg duk berjoget2 kat depan tu..x clear sgt bidio tu kan

yatie chomeyl said...

pang5 : takpe, aku redha..lepaskanlah kemarahan mu itu hehe

eliza : auw, dey lagi tgk ko rmbut rosmah hik3x

yatie chomeyl said...

yunadiagaga : dtg jepun boleh la tgk show AKB48 ni lagi hahaha

sidratul muntaha : nauzubillah, moga di jauhkan dr kalangan keluarga kita...ameen

yatie chomeyl said...

kak nur : tu la, "molekkkkk" sangat

AA : western countrie spun x de cenggini ye dak?

nadiah : ini pengisian rohani dr perspektif diorg kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...