CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Tuesday, 20 September 2011

Baby & Kids Pre-order Items

Sticky Post (scroll down for latest update)

I received a lot of requests before this from the readers of this blog yang nak kirim barang-barang baby macam yang I belikan untuk SN. Memandangkan hubby akan balik ke Malaysia bulan Oktober nanti, so bolehlah I memenuhi permintaan kawan-kawan yang nak kirim barang-barang tersebut.


Please note that barang-barang ini ialah Pre-Order Items, maksudnya kalau ada orang order baru I cari barang tersebut. Plus, harga yang I letak ialah estimated price , harga sebenar I tak pasti sebab kena tengok availability kat kedai. 


Kebanyakan barang-barang tu I beli kat kedai Second Hand unless you request nak yang baru, so I akan pergi beli yang baru lah. 


These are some of SN's hot stuffs yang selalu orang tanya kat blog untuk mintak tolong I belikan. 


1) Wooden Knob Jigsaw puzzle


http://3.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TLPUZcaUWPI/AAAAAAAAI8s/Y8KBkyduiCo/s1600/DSCN6680.JPG


Estimated price : RM 25 - RM 30


 2) Slide 

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TLPTQHae4WI/AAAAAAAAI7k/dU9JZZebu0g/s1600/DSC_0003-1.JPG


 Estimated price : ~ RM 100 - RM 150


3) Beads and Rods Educational Toys

 http://2.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TLPUZVrD7gI/AAAAAAAAI8k/pKdDkQgEy8E/s1600/DSCN6673.JPG

 Estimated price : RM 25 - 30


 4) Car Seat

(a) Aprica Euro Turn High Deluxe Child Car Seat ( newborn - 4 years old)

Estimated price : RM 500 - RM 600

(b) Aprica Forward Facing Toddler's car seat (1- 4 years old)

http://4.bp.blogspot.com/-0dQ1_3MFt7E/TaKbhGaHExI/AAAAAAAAKqo/6bWjzgSfA3g/s1600/blog2-2.jpg

Estimated price : RM 400

(c) Combi Toddler to Bolster Car Seat ( 2 - 12 years old)

http://4.bp.blogspot.com/-XMUSIq_4eTg/TaKbguRdX2I/AAAAAAAAKqY/PtUX3NyWj-0/s1600/blog2.jpg

Estimated price : RM 200 - RM 250


5)  Baby Playhouse tent

http://4.bp.blogspot.com/_c3es7FyunLI/TNN4jldE2qI/AAAAAAAAJaM/vFSSjow3lQs/s1600/DSC_0011-1.JPG

 Estimated price : RM 100


So, for those who are interested nak minta I belikan items ini, boleh lah e-mail kat I di dasar_chomeyl[at]yahoo.com. Also, kalau ada barang lain yang nak kirim, boleh jugak hantar e-mail dengan bagitahu la details barang yang nak di kirim tu contohnya baby stroller or etc. 


Order di terima sampai 26hb September 2011 sahaja sebab nak kena packing dan hantar barang-barang tersebut dengan kargo.

Pssssttt : please share entry ni dengan kawan-kawan yang rasa nya nak kirim barang-barang baby dari Jepun ni. Thanks all.

~ Thanks for reading this (^-*) ~

11 words of wisdom & comments:

Hamizah said...

bakpo xblk sekalinyo?

Mama Zharfan said...

beshnya brg2 baby dari jepun :)

e.l.i.z.@ said...

xtau nk kirim gapo..tp best tgk brg baby nih

Oyis said...

yukata ada x yatie? eh tiba2 dari UK pon nak menyelit :P

Almiraz said...

Omg nak nak tapi nak benda lain boleh? gashapon boleh?

Hanis MY said...

Bagusnya nazhan tido daley car seat

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai rasa kwn ai cari Toddler's car seat ni...nnt ai suruh dia terjah na

Rai said...

ai nak barang mama :P

Juwita Jamaludin said...

baguskan barang2 kat sini cantik2 dan elok2 je kan.. berbaloi beli

kakyong said...

salam singgah jengah Yati & SN... lama tak tgk SN rindu pulak.. :)

Cik Puan Hafiza said...

alohhh..baru baca blog ni harini..
berminat pulak dengan car seat tu.
err..takde plan nak ambik order lagi ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...