CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 9 September 2011

Dapat hadiah photobook RM129.00 ... yippeeee

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Pagi tadi lepas Subuh I check e-mail sebab dapat notification tentang keputusan JOM PHOTOBOOK GA yang I join bulan lepas dah di umumkan. Sekarang ini sebab dah makin sibuk, tak sempat nak join GA dan Contest banyak-banyak macam dulu, so I sempat join satu contest je setiap bulan, sadis tak?. Kalau dulu siap join 2-3 contest seminggu mrgreen .

Untuk JOM PHOTOBOOK GA; I di minta untuk nyatakan kenapa I layak menang. Here's my entry --> JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami


Saya patut menang JOM PHOTOBOOK Giveaway by KedaiGambarKami kerana :

K- kegilaan bergambar tahap
E- ekstreme
D- dan
A- amalan menyimpan sahaja gambar2 itu dalam hard disk
I- ialah kurang bijak

G- gambar-gambar itu mungkin terdelete
A - atau
M- mungkin ter-format tanpa sedar
B- baiklah kiranya
A- ada usaha untuk
R- umuskan gambar2 itu menjadi satu cerita yang manis


K- ke dalam photobook percuma
A- anjuran GA dari Kedai Gambar Kami
 
M- moga ada rezeki nak menang
I- Insya Allah!


A photobook can preserve the priceless memories in a coffee table quality digital photo album. Get your own photobook from KedaiGambarKami now!.

Cepat-cepat I serbu blog Kedai Gambar Kami untuk check kot-kot ada rezeki nak menang salah satu hadiah yang di tawarkan itu dan scroll laju-laju sampai lah part keputusan GA tu terpapar.


Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah juri nampaknya suka dengan sebab yang I nyatakan itu so diorang bagi I menang hadiah utama untuk Kategori B: utk mereka yang BELUM pernah menempah photobook dgn KedaiGambarKami.


First Prize



1 x photobook bersaiz 8.5 x 6 inci softcover, 20 pages bernilai RM129.00!

Pemenang:Yatiey Chomel


Yeay yipeee, syok sangat. Dah lama rasanya tak dapat hadiah dari GA dan contest. Now excuse me ladies and gentelaman, I nak pergi pilih gambar-gambar untuk masukkan dalam photobook tu..lalalalala ♪ ♫ ♪.

Pssssttt: Alhamdulillah, rezeki di hari Jumaat dan rezeki di bulan Syawal.

~ Thanks for reading this (^-*) ~

15 words of wisdom & comments:

mama tisya said...

best2 tu mene photobook...tahniah

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omedetou
rajinnyer join GA
ai x pernah join mana2 GA pow uwaaa

Diana @ bilakukatacinta said...

pernah join GA kedaikami..tp tak berjaya....berstnya

Hamizah said...

xpenah pon join GA..
TAHNIAH..

nur said...

sedak nyoh... tahniah :)

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh best tu

アヌム ちゃん said...

wah tahniah :)

Aleyn said...

Tahniah Yatie!!!..bleh abadikan gambar raya nanti

transformed housewife said...

bestnyo. Knur pun jare2 doh masuk GA. Jd malas sikit loni.

e.l.i.z.@ said...

olohhhhhhhhhhhhhh tobak eh best gilooooooooooooooooooo..kreatip la awok tulis reason tu..padey la buley meney pummmmm

omedeto!

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

tahniah yatiey ;)

Eryati said...

tahniah

Affieza said...

Congrats Kak...

yatie chomeyl said...

Thank you all, for the wishes :) ♥♥♥♥♥

Hanis MY said...

Behnyo... Tahniah!

P/s: timo kasih byk2 for d support.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...