CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Thursday, 21 April 2011

Satu hari lagi utk join GA novel Twenties Girl

Tahu tak pasal GA: Novel Twenties Girl ?

Untuk yang tak tahu...

I nak bagi hadiah novel bertajuk Twenties Girl hasil karya Sophie Kinsella tu khas untuk follower blog Yatie Chomeyl ini yang bertuah.

Apa yang korang perlu buat untuk menang novel tu ialah dengan meninggalkan komen kat entry GA: Novel Twenties Girl dengan menulis: "Saya patut menang novel Twenties Girl itu kerana ......................." (bubuhlah berapa patah perkataan pun sesedap rasa).

http://2.bp.blogspot.com/_-8WEHSb1z-Q/S6tpjG_cryI/AAAAAAAAA-o/XkSxEeG14rw/s400/Twenties-Girl.jpg
Lara has always had an overactive imagination. Now she wonders if she is losing her mind. Normal twenty-something girls just don’t get visited by ghosts! But inexplicably, the spirit of Lara’s great aunt Sadie – in the form of a bold, demanding Charleston-dancing girl – has appeared to make one last request: Lara must track down a missing necklace Sadie simply can’t rest without.

Lara’s got enough problems of her own. Her start-up company is floundering, her best friend and business partner has run off to Goa, and she’s just been dumped by the love of her life.

But as Lara spends time with Sadie, life becomes more glamorous and their treasure hunt turns into something intriguing and romantic. Could Sadie’s ghost be the answer to Lara’s problems and can two girls from different times end up learning something special from each other?

Jangan lupa juga untuk mention ID follower dan juga tinggalkan e-mail address sekali kat komen korang tu. Senang kan?.

Tak perlu buat entry kat blog, yang penting :-
(1) anda ialah follower blog Yatie Chomeyl
(2) link http://yatiechomeyl.blogspot.com/ ada kat dalam bloglist anda
(3) tinggalkan komen di entry GA: Novel Twenties Girl dengan menulis "Saya patut menang novel Twenties Girl itu kerana ......................." (tak kisah berapa patah perkataan pun takpe).
(4) tinggalkan juga ID follower dan e-mail anda

- GA ini akan berlansung sehingga 22 April 2011 (12:00 malam waktu Malaysia). Anda boleh tinggalkan seberapa banyak kali komen yang anda suka. -

Maknanya untuk yang dah join pun, kalau rasa ada lagi slogan best yang nak di tulis..boleh join lagi banyak2 kali.

Esok tarikh tutup...sempat lagi ni. Jom Join!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...