CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 10 October 2009

Aksi Di Aidilfitri Contest

Yuhuuu..u olls, dah lama I tak meroyan join contest. Di hari minggu yang hening, damai dan indah ini dan sementara menunggu incik hubby balik dari pasar, I nak menggedik2 join contest organized by senyumkenyit Miela. senyumkenyit

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/aksiipin.jpg
Inilah dia gambar yang dipertaruhkan untuk :woooh: Aksi Di Aidilfitri Contest :woooh: nih. Gambar ni di ambil sewaktu beraya di umah Mak Long kepada incik hubby kat Bachok, Kelantan.

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/AKsi_raya_yatie_chomeyl.jpg

Bakpo I pilih gambar nih?
.

~ Dalam gambar2 ni macam2 gaya dan aksi boleh di lihat. Incik hubby yang kepenatan berhari raya menyandar keletihan sambil mencium ketiak masyamnya sendiri ngeeeee. Naznin pulak dah siap bermimpi mengira duit raya dan ini amat jelas kelihatan pada jari jemari nya itu hoho. Adik Ain pulak pantang nampak kamera, mesti nak posing maut vass de vogue je dia..hehe...dan yang paling best, aksi Umi yang pening kepala :bye: dan dalam masa yang sama terhibur dengan telatah anak2nya beraya. ~


Apa kelebihan nerd UK Antivirus Formula BioTech Herbal yang patut anda tahu?.

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/antivirus1.jpg
Berminat nak join gak?. Syarat2 nak join contest ni lebih kurang cam contest2 lain gak :-

1) Jadi follower Miela dan add link blog Miela di blog korang --> DONE!

2) Copy banner contest dan tepek kat sidebar --> DONE!

3) Buat entry dan cerita kan tentang gambar --> DONE!

4) Ceritakan serba sedikit tentang UK Antivirus Formula BioTech Herbal --> DONE!

11 words of wisdom & comments:

adda said...

wwah menariknye gambar nih.. ada can boleh menang ni.. good luck

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii rajin sungguh Tukang yg dok buat Contest
Rajin sungguh orang yang dok meyertai Contest.....

Gambaw tuh......4 dalam satu siut!! hehehehehheh BEST!

Menang lagi kut!!
Gua doakan

AshAnas said...

wohoo... gud luck kak yatie.. sgt2 menarik...

Nadiah Sidek said...

nice picture. good luck ya! ;)

MaMaSyAzA said...

memang menarik gambar ni..aksi spontan...amboi yg sleep tu ...bukan main la..silap2 dah meleleh air liur..anyway gudluck

MiJa said...

hahaha lawok sungguh!!!!!
mmg suasana hari raya yg sungguh memenatkan lagi meriah!
menarik..menarik..

Miela77 Online Shoppe said...

Salam..yatie, k.iela da terjah..mmg menarik..tapi rasanya yatie lupa nak tepek banner nie kat entri la.. sbb syarat:-

Kedua : Uols perlu copy banner diatas dan tepek kat entri dan sidebar uols dengan linkback ke blog daku.

yang lain semua ok..hmm..tengah fikir cam ne nak pos ke Jepun kalau menang..bagi idea.. oppss... cup..cup..nanti bias lak..kalau menang je tau.....teet..off record..hehehehe

azzamoro said...

good luck yatie. hope ade chance untuk menang...:)

yatie chomeyl said...

tenkiu sumer..fuh masin mulut korang eheh

miela >> yatie dh betulkan dh tepek banner dlm entry nih ;)

Miela77 said...

yatie...ok..semua da complete..nntkan keputusannya eh..

shakeymirza said...

yatie..gudluck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...