CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 17 October 2009

Si Chomeyl Berbaju Melayu Contest

Haaaa u all, ni lagi satu contest yang I duk gigih cari pic Nazhan yang chomeyl semata2 nak mengejar dateline contest ini iaitu esok 18hb Oktober 2009. Dengan penuh semangat kesukanan gedikan sengihnampakgigi, I nak jugak join Si Chomeyl Berbaju Melayu Contest yang di anjurkan oleh Baby Ibu memandangkan hadiah2 yang di tawarkan sangat2 lah vass the bomb da vogue gitu noks..*apehal, cakap cam nyah2 nih angkatkening...hohohoho*.

Syarat2 Penyertaan

  • Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
  • Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
  • Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
  • Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
  • Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri tersebut.

Haaaa...senang jer kan syarat2 nyer. Dengan rasa rendah hati nya, I nak mempertaruhkan aksi Shafiq Nazhan encem yang berumur 4 bulan 2 minggu lengkap berbaju melayu warna peach, bertengkolok putih dan di serikan dengan aksesori sampul duit raya di dalam poket sebagai pelengkap gaya untuk berhari raya senyumkenyit...ececece.


[DSCN6008-1.JPG]


Alalalala..harap2lah gambar Nazhan yang tengah tersenyum girang ni berjaya menambat hati juri2 profesional sekalian. Terima kasih tidak terhingga tepuktangan juga buat penaja2 yang sudi menaja contest ini iaitu Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko.

Pssssttt: ramai betul penaja2 yang sudi menaja contest ni kan?. kenyit Patutlah sambutannya sungguh2 menggalakkan. harap2 ada lah rezeki Nazhan nak dapat sedas dua hadiah dari penaja2 ni doa ngeeee.


5 words of wisdom & comments:

MaMaSyAzA said...

amboi babyN..manisnya senyuman anda...gudluck

:: butterfly :: said...

mmg chomeyl hehe

excited nyer bby SN nak g beraye :)

Sitisifir10 said...

Chomeyl sangat!! Tapi nape pakai baju dua lapis?? Ngeh he he...

yatie chomeyl said...

mamasyaza >> tenkiu so much :)

butterfly >> excited kutip duit raya eheh

sitisifir10 >> kat sini dh sejuk, kene pakai 2 lapis lah :)

anish said...

wah, daku berbangga tgk kasut ituuu..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...