CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 24 August 2011

Bajet glamour habis la tu :p

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
Macam biasa, tiap-tiap kali beraya di perantauan maka secara automatiknya tangan ini akan terasa gatal je nak hantar gambar kat Salam Perantauan. Tahun lepas siap hantar kat Salam Perantauan Utusan Online , Salam Kampus Kosmo Online dan Salam Ramadhan Metro 1431H (refer entry Separuh Ramadhan 1431H berlalu, muka kami dah keluar I tell you).


Tahun ini pun sama, hantar gambar kat semua akhbar yang buat segmen beraya di perantauan, tapi setakat ini baru di siarkan kat Salam Aidilfitri Dari Perantauan - Utusan Online sahaja baru. Jadi lah tu, daripada tak tersiar lansung ye tak?.mrgreen

http://4.bp.blogspot.com/-HiOWkk8i4x8/TlRUdtBfj0I/AAAAAAAALrs/gfaQ1NfLBrw/s1600/Fullscreen%2Bcapture%2B8112011%2B11731%2BPM.bmp.jpg


Posing dalam gambar yang di hantar ini pun dah dapat menggambarkan kesyahduan kami untuk berhari raya di perantauan, memang family SN menjiwai watak betul.....kalah Ellie Suriati jelir .

Psssssssssttt:
kalau korang ada jumpa gambar kami kat paper, bagitahu la ye *bajet tersiar, pastu bajet ada orang kenal......perasan tak habis-habis*


~ Thanks for reading this (^-*) ~

11 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

curlasttt uols
fofuler gitew...
ai kimono x pakai lagik...and this year x hantar pow salam perantau ngee

eRaY said...

berkimono..mmg syahdu nieh...takpe, nti di kala kiteorg menguyah makanan2 hari raya, pasti akan terkenang akan yatie sekeluarga...:P jgn marah ye...

p/s: selamat hari raya, maaf zahir batin. ermm ade gak selak paper nk cari muke kowang bertiga..tp hampa..masih belum berjumpa lagi...

Huda said...

sabarla kak :) heheehehe..sayu je entry ni :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

biaq bajet retis you.....janji salam perantauan dpt disiarkan....betoi dak?

Oyis said...

eh mestiii.... siapa lg nak perasan kalo bkn diri sendiri hehehe. ore pon hntr ke segalo ruangan perantauan, tp tubik di utusan jah :P

アヌム ちゃん said...

aa glemerrrnyee.heee..aaa nak gk hantar tp x terhantar2..dah lambat dh pun kot..huhuuu

transformed housewife said...

selagi duduk jauh, selagi tu bulih hantar kat Salam Perantauan tu.

Ummi Salsabila said...

Glamor u! Sayu je baca ucapan tu.selamat hari Taya maaf Zahir batin juga ya..

Happy 3rd anniversary.smg berkekalan hingga syurga :)

yatie chomeyl said...

lady ayu >> i mmg tiap2 thn gedik nk hantar eheh

eray >> untung jugak ada org yg sudi ingat pasal kitorg :)

huda >> x sayu man apun, akak ok :)

yatie chomeyl said...

ladyzul >> betul3x setujuuuuuuuuuuuuuuu

oyis >> ehehhe, srupo la kito kekdahnyo

anum >> smpt lg kot, try je la hantar

yatie chomeyl said...

kak nur >> tu la, nti duk msia doh, xleh hantar doh

US >> uacapan tu copy paste je, sengaja pilih yg sayu2 gitu ehheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...