CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 21 March 2012

(WW 19) : Hantu tekan piano!!!

 http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif

Pernah tengok hantu main piano tak?.

TAK PERNAH???.

Play video ni, dalam video ni ada tunjuk hantu tekan piano. *kalau takut, tutup mata sebelah*.

+ Venue:  Shiroi Koibito Park, Sapporo, Hokkaido -+

Pssstt : amacam hebat tak SN?. Siap tergedik-gedik joget tepi piano hantu..tak de takut pun dia derrrr.
 
~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

10 words of wisdom & comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

theyols buat mcm mana ekkk??
chomell betui SN joget ngeeee

Almiraz said...

Comeynya... gedik2 lagi...aduhai tergelak i kat opis ni ha...SN SN...pandai ler kamu...

Asmara said...

siapa tekan piano? selamba je jawab hantu.. haha.. pastu sambung joget. haha..lawak la SN ni.

eray said...

aduh x kuar video, nti nk tgk kat rumah..nk tgk SN tergedik2

Siti Sifir said...

comel betul budak tu...cpt balik sini nk tumpang kenyek...

yatie chomeyl said...

lady ayu : I pun xsure camne diorg buat tp bawah piano tu macam ada tmpt yg pasang cd..tp piano gerak tu xtahu camne diorg buat

almiraz : dia memang suka dance..tergedik2 kat situ hehe

yatie chomeyl said...

Kak As : dia memang. kalau nampak benda2 pelik pun ckp hantu siap tunjuk lg..bila mommy tgk takde apa2 pon..seram wooo mommy

eray : sila2 tgk ;)

yatie chomeyl said...

siti sifir ; insya Allah kalu ado rezeki..kelik msi anti kito jupo deh

mazni_azis said...

muka nampak jugak cam cuak2 tapi joget tetap joget...ehehehe..cayalah SN

yatie chomeyl said...

angah : tu namanya buat2 macho kui3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...