CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Wednesday, 6 June 2012

(WW26) : BFF ke BF-GF ?

http://www.murabbi.net/images/smiley/assalamualaikum.gif
 SN & Ururu-chan : Belajar bersama-sama


 SN & Ururu-chan :  Bergurau-senda dan berbual mesra


 SN & Ururu-chan : Masa makan pun, siap pegang tangan lagi..auwwww so sweet ♥


Psssstt : nasib baik korang kecik lagi, kalau dah besar buat macam ni..mommy pelangkung SN ihikhik  kui3x.

~ Thanks for reading this (^-*) ~ 
 

22 words of wisdom & comments:

Rai said...

ururu chan macam nama dalam cite bleach..hehehehe..comel comel..

eh nak bermenantukan nihonjin ke.. mana tau kan dapat tiket utk stay kat sana..hahaha..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Hahaha it's ok kecik lagik tu
Even masuk shogakko pun still Kena Duduk berdua ngan gegurl...tataw nyapa nihonjin atur gituew
Lepas SN blk mesia nnt sure ururu chan rinduuuu

Almiraz said...

suka gambar nombor 2 tu...u can see the way he stares kat ururu-chan.....hehehe...kecik lagi takpe...

Nur-nba said...

Hehe.. Lama tak dengar word "pelangkung" tu.. Takpe, SN masih kecil.. Dia selesa berkawan dengan yg girl kot.. :)

Asmara said...

haha.. sama la Haziq ni, girlfriend dia dari mula dia masuk yochien sampai dah masuk tahun ke 3 masih org yg sama. tiap kali jumpa 'mak metua' dia ni mesti dia peluk2 dan cerita macam2. muahahaa.. kelakar pun ada. yg permpuan terlebih gediks lak. tiap2 pagi tunggu haziq sampai sekolah pastu tolong simpan kasut. kalau ada apa2 mesti haziq dia utamakan. comel giler!

@e_da said...

hahahah comel.. kemana saje dgn Ururu-chan... menantu jepun la yatie... heheheh

transformed housewife said...

amboi Nazhan. buke main lg deh. hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

comel, pandai aje dia berkawan. sronok tgk

Hanis MY said...

owhh sweetnyaaa takpolah buat kenangan bff di jepun suruh Sn tgk balik maso dio besar nati

F.I.Z.A said...

alolo...comelnya :)

norliha said...

Sooo cute SN & gegirl tuu...
Mummy SN masa kecil mcm jugak kot hahaha

nieda said...

hehe,,comel sgt

Nadiah Sidek said...

mesti ada sesuatu yang menarik tentang ururu-chan tu sampai jadi BFF nazhan. kalau berpisah nanti nazhan sedih agaknya

Affieza said...

time baby nmpk sweet je tp kalau dh besar lain mcm plk...hehe

yatie chomeyl said...

Rai : I x layan anime, x tau pulak ad awatak naka ururu -han ni..ntah2 parents dia layan cite bleach la kot hik3x

Lady ayu : agaknya kalau boy duduk dgn girl, kurang lasak sikit kot

yatie chomeyl said...

Almiraz : tu la, even sensei diorg pun cakap..berkepit je lah kije budak ber2 ni kemana-mana hehehe

Nur-nba : aah kot, sbb SN ni dia xsuka kalau org kasar2 sgt dgn dia..yg girl ni mmg lembut je budaknya :)

yatie chomeyl said...

Kak As : wah, tu lagi dasyat tu..at least ururu-chan ni malu2 dgn yatie hihihi

@eda : haisy, xmo la mennatu jauh sgt...payah nk blk raya haha

yatie chomeyl said...

kak nur : nurung sapo la ni? :p

mama syaza : pandai SN pilih GF kan? ;)

yatie chomeyl said...

Hanis : tu la..nanti nk print gmbr2 ni tunjuk ko dio

FIZA : klu dh besar buat gini xcomel dah hehe

yatie chomeyl said...

kak norliha : ye la kot wakakakkaa

nieda : kecik2 comel la kan? besar2 sekeh kepala hehe

affieza : btol3x

Sidratul Muntaha said...

standard practice la..
huu..
aqil?
pemalu giler..
takde dia ank heran sgt dgn budak2 pmuan nih.
tpi ara?
hohoh..
ko jgn..
lagi remaja abang tu n lagi hensem..
lagi dia usha..
*pitam aku dpt ank dara boleh thn gatalnya..

Ezna said...

kecik kecik sweet la yatie....dah beso buat gini grrr grrr kena pelangkung eh?..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...