CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Monday, 21 March 2011

Latest winning entries and special project announcement

Sepanjang minggu lepas, blog ini di hiasi dengan cerita- cerita tentang keadaan gempa di Jepun dan persoalan lain yang terbabit dengan kejadian itu. Untuk permulaan entry minggu ini, I nak share kegembiraan hasil kemenangan terbaru yang di perolehi melalui beberapa contest yang I join melalui blog yatie chomeyl ♥ contest tu.

(1) 1st Prize Winner - Cute Baby With Book

1st Prize Winner -
Peserta 22 - Shafiq Nazhan

- Free Seat ke Early Child Education Seminar (ECE) at Genius Baby On Board (GBOB) Worth RM199
- Perfume For All 5cc x 2 (1 botol untuk wanita, 1 botol untuk lelaki) - worth RM56
- baju tee kanak-kanak dari UK


(2) 2nd place winner - Capture the Moment Contest

hadiah??? MYSTERY tapi yang pasti dapat membuat anda tersenyum gumbira!!

(3) 4th place winner -
BabyIbu Giveaway Birthday



Alhamdulillah, I am thankful to Allah for granting me the rezeki to win these contests. Macam biasa, kemenangan2 ini akan membuatkan semangat untuk join contest semakin membuak-buak.



On another story, Jiji and I sedang merancang satu projek amal untuk membantu mangsa gempa bumi di Jepun ini. We need your help and support in this projek amal, so stay tune untuk pengumuman rasmi projek amal itu dalam waktu terdekat ini. Harapan kami, ramai lah blogger yang sudi untuk turut sama membantu menjayakan projek amal itu nanti..Insya Allah.


Pssssttt:
pengumuman penuh tentang projek amal itu akan di umumkan hari ini jugak, tungguuuuuuuuuuuuuuuu.

5 words of wisdom & comments:

AshAnas said...

congrats, shira plak dh mls join contest skrg... tunggu mood dtg balik kot, hehe...

Ummi Salsabila said...

CONGRATS! rajinnya join contest.i ni tak istiqamah join contest.lama tak tgk blog contest tuh..huhu

yatie chomeyl said...

shira >> akak pun join sikit2 je skrg..pilih yg hadiah best2 je hehe

US >> i join masa weekend je, terus buat entry banyak2 utk seminggu punya join contest

Faryza said...

kak yatie.. cam ne nk ajar amir guna color n buku? dan baca buku.. selalu dia ambik buku.. sy buka n baca dia tutup..huhuhu pastu dia ni jenis cepat bosan.. pening pale.. tp bole laa nk ajar ckp skit2 skrang..sbb dia tgh syok ajuk org cakap sekang.

tahniah menang contest..

yatie chomeyl said...

faryza >> nti akak kongsi entry khas utk soalan faryza tu ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...