CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Sunday, 24 May 2009

Penghargaan Terindah a.k.a Award (version 5)

Macam biasa, hujung minggu ialah hari menunjuk-nunjuk menempek award yang di terima dari kawan2 blogger sekalian. Award kali ini datangnya daripada Ummi Salsabila.

Kalau korang nak tahu, lagu Yassin yang tajuk Salsabila tu wat khas untuk dia la....hehhehee...mari nyanyi sama2 "Salsabila... buatku gembira.....Salsabila... sayang sentiasa...Salsabila... ditimang dimanja"...*owh..harap hubby US tak jeles pulak kui3x*.





Tenkiu...US. Mak buyung pulak nak bagi dan sebarkan award ni kat semua kawan2 yang lain yang saban hari sudi menjengah blog chomeylku ini. Tolonglah amik yea kawan2 walapun mak buyung tak specified nama korang stau persatu kali ni. Bukannya apa, mak buyung tengah kalut nak bersiap gi airport nih *nanti incik hubby bebel kalau mak buyung mekap lama2*. Kitorang nak menjemput Umi (my MIL) & Mak Andak (my hubby's aunt) yang mendarat kul 8pagi ni kat Terminal 1 Fukuoka Airport. Yehaaaa yabeda beddu.....syiok2x...dapat ngutip barang2 kiriman dari Malaysia dengan umi nanti.


Psssttt: luggage umi penuh dengan barang2 yang kitorang request je, sian umi dapat anak ngan hantu menantu ngada2 cenggini isk3x...



4 words of wisdom & comments:

kakyong said...

salam yatie,

ada 2 award kakyong belum ada.. so nak kutip yg 2 tu.. nanti ditepek yer..

yatie chomeyl said...

k.yong >> kutip2x..chomeyl2x kan award2 nih :)

Ummi Salsabila said...

hhahahah.siap nyanyi lagi.kuikuikui.wa,MIL nak dtg?nak smbut cucu ek.bestnye.cptla bby SN kua ni.xsaba da.msti comel..cam org jepun kot.hikhik.

ummuabdullahsyaakir said...

Terima kasih ingat nak bagi..nnt ku dtg kutip ea:0

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...