CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 15 May 2009

T-Shirt Percuma dari MyMuslimart!!


Perrgghhhhh.....meleleh air liur lapar kan tengok t-shirt nih?


T-shirt ini sesuai untuk incik hubbyku kerana beliau akan tampak bergaya apabila mengenakannya. Selain itu, rekabentuknya yang ringkas amat bersesuaian dengan gaya kasual selain lebih menyerlahkan ciri-ciri kelelakian sejati. encem


Apekahhh?? soal Mengapakah?? soal Siap slogan berbagai nih? T-shirt turun dari kayangan mana pulak nih? soal Apa yang cuba mak buyung menunjuk-nunjuk tunjukkan nih? soalPlease scroll down to find out more.......

*

*

*

http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/Desktop2-1-1.jpg


Some important info about MyMuslimart-online-shop is that it website is officially launched on 24th April 2009!! This is a small cause for celebration for everyone ! They even provide the shoppers with their Grand Opening sale while stock last!!

T-Shirt For Men offers a wide variety of high quality, ready made t-shirts for men! Grab this opportunity now! Contact them to custom made your own t-shirt! Free embroidery work for bulk order! senyumkenyit

Babies and Kids section offers a wide variety of gift set for babies and t-shirt from popular names such as GAP, Disney and Authentic Blue at a very affordable price, while retaining the quality. Some designs come in very limited edition. senyumkenyit

So, hop on to their website to dig out for more details!


http://i122.photobucket.com/albums/o262/dasar_chomeyl/Desktop2-2-1.jpg


Aaaa...cakap banyak tak guna...tarikh tutup hari ni (15 May 2009)...*kelam kabut berpeluh ketiak jari mak buyung menaip entry mengejar tarikh tutup* ihikhik. Untuk kawan2 bloggers yang nak mencuba nasib gak, cepat2 lah memerah kain keringat dan otak untuk join contest anjuran MyMuslimart-online shop nih. Good luck u ollls!peace




Psssstttt: sesekali mak buyung nak join contest untuk dapatkan hadiah untuk incik hubby gak. Bukannya apa, dah lama benar rasanya mak buyung tak bagi apa2 hadiah untuk incik hubby, sian dia...asyik2 mak buyung join contest untuk baby & ibu je. peace

5 words of wisdom & comments:

kakyong said...

salam,

mak buyung kan men rajin masuk contest.. kakyong ni tingin nak join tp idea tak mari... lately ni mcm2 dlm kepala...

nini said...

sempat lagi...bagus2..good luck

kliza said...

Bukannya apa, dah lama benar rasanya mak buyung tak bagi apa2 hadiah untuk incik hubby, sian dia...asyik2 mak buyung join contest untuk baby & ibu je.

PERINGATAN:
salah 1 ptanda yg suami anda akan dpinggirkn slps khdirn org baru nnt.. hehe.. so, pbetulkn balik.. (pepandai jer nasihatkn org.. akak pun sama..hiii)

yatie chomeyl said...

k.yong >> aktiviti sampingan sblm 'meletup' hehehe

angag >> gd luck utk angah gak ;)

k.liza >> tips berguna nih hik3x

Umie said...

Salam Yatie, kptsn contest dah announced.. check it out ye at mymuslimart.com... dont forget to leave ur postal address there ok!!

umie aka admin mymuslimart.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...