CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Friday, 22 May 2009

So sweeeeeeeeeeeeeeetttttttt .......

While having his breakfast today, hubby suddenly popped out a sentences that has mesmerized my heart --> "Happy 9th monthli-vessary of our wedding". love





Hik3x...alalala tok alalala tok jangan saman...eh silap2x...alalalalalalala soooo sweeeeeettt. love ** owh ya, buat yang tertanya2, rasa confuse dan heran, memang mak buyung bunting pelamin...sbb tu usia kandungan adalah sama dgn usia perkahwinan hik3x...sungguh efisyen dan tidak membuang masa gitu gatai**


Walaupon ada rasa sikit poyor masa tulis entry nih, tetap mak buyung nak jot down this memorable moment sebab kita tak tahu kan sampai bila kita di beri masa untuk menikmati kehidupan dengan penuh indah. *ajal maut kan tak tahu bila*

Ntah2 ade yang cakap *kecoh lah wei dia nih..baru 9 bulan jer kahwin dah bising2 urusaaiii kat blog, orang lain tawen 9 tahun pon tak kecoh*... isk3x... *gasaklah..blog kan diari peribadi* muahahhaha .. apehal split personality disorder pulak mak buyung nih hah.. owh harap maklum, preggy woman memang suka fikir & cakap bukan2.






Psssttt
:
Tiba2 mak buyung terfikir, kalau baby SN keluar hari ni kan best...nanti birthday baby sama dengan ulangbulan ke-9 wedding mommy and daddy...hik3x, sungguh mak buyung ni tak sabar2 nak meneran baby SN keluar cepat2 dari perut daku kui3x.ihikhik


7 words of wisdom & comments:

kakyong said...

ooooo... bunting pelamin rupernyer.. hikhik hik.... ;)

kliza said...

haah la.. akak bbau kepoyorn la di belog ini.. hehe

slmt ulangbln ke-9.. semoga ke2-2nya pjg umur, murah rezeki, ceria & gembira sentiasa hendakNya.. amin..

tiey said...

hepi 9 month anniversary akak =)

Jiey^Mien said...

Relax.. Relax.. Dah tak lama dah tu.. Nnt bila baby dah kuar, rindu nk rasa tendangan baby plak.. =)

chubby bear said...

omedetou gozaimas!!!!

yatie chomeyl said...

k.yong >> aah..efisyen kan? hik3x

k.liza >> ade bau erk..apsal x ttp hidung? hehehe

tiey & woghih >> arigatou ne

jiey >> ok2...relax doh ni..tarik nafas doh...fuhh fuh..

PadNani~~{@ said...

Happy Belated 9 monthly-vessary to Yatiey n hubby =)

moga bahagia selalu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...