CHOMEYL thinker to create CHOMEYLNESS among other CHOMEYLIERS

If you would not want to be forgotten as soon as you are dead, either write things worth reading or do things worth writing --> Benjamin Franklin

This blog is best viewed with Mozilla Firefox and Google Chrome

Saturday, 23 May 2009

TAG Heuer : Tanda2 Anda....



Dah agak berkurun jugak mak buyung di tag oleh Hannin yang sekarang ni berada di bumi Egypt. Baru sekarang ada kesempatan nak mengerjakan tag ini..Hannin, jangan marah ye, lama sangat kak chomeyl peram tag Hannin nih hik3x...sket lagi nak jadi pekasam dah.gatai


TANDA-TANDA

1-tanda kamu badmood ? --> senyap tiba2..lansung taknak bercakap merajuk

<-- ngah bad mood sebab lapar time nih

2-tanda kamu marah?? --> jeling2 mata marah

3-Tanda2 kamu malu --> rasa panas kat pipi..kadang2 sampai blushing malu

4-tanda2 kamu sedang cemburu
--> mulut muncung men cam itik serati

5-tanda2 kamu sedang sedih
--> air mata berjujuran nangih, hingus meleleh2

6-tanda2 kamu gembira --> tersengih2x sengihnampakgigi pastu wat2 muka chomeyl je memanjang


APA

1-Apa warna baju kamu pakai sekarang --> merah

2-Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping? --> owh...apakah jenis soalan ini? sudah semestinya lah ye! *tapi sekarang kena jimat2 dah sbb xde income sendiri cam dulu sob sob sob sedih*.

<-- suspek bersama bahan bukti

3-Apa ingin kamu lakukan sekarang?
--> lahirkan baby SN hik3x..*bila la baby nak kluar ni, mommy tak sabar nak cium2 pipi baby cium*

4-Apa rase di hati kamu sekarang?
--> hepi menari sebab ada hubby yang baik dan bakal jadi mommy

BILA

1-bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia? --> 21 november 1982 (kawan2 sila ingat tarikh ni ye rindu hik3x)

2-Bila saat terindah dalam hidup kamu?
--> saat di ijabkabulkan dengan incik hubby love

3-bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa
--> tak ingat la soal

4-Bila kamu akan married? --> already married peace...22 august 2008


BAGAIMANA


1-Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati? --> selalu je..wat tak tahu je kalau orang tu tak rapat dengan diri ini xpasti. kalau orang yang rapat, majuklah aper lagi

<-- mulut moncong time majuk


2-Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem? --> senyum2 chomeyl sambil cakap "eh takderlah..biasa2 jer" * gatai poyor giler jawapan muahahhaha*

3-Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu? --> people come and go, accept the fact tiada yang kekal dalam dunia ni gigil

4-Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu? --> we cannot pleased everybody at everytime..terima saja lah, senyum nak wat camne.

5-Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api? --> cari incik hubby dulu *mestilah sebab incik hubby tidur di sebelah daku saban hari hik3x*..pastu lari la, tunggu apa lagi kat situ takbole

6-Bagaimana jika kamu keseorangan? --> sunyi la putuscinte tapi life has to go on kan?

<-- awas..kesunyian boleh membunuh!



SIAPA?

Semua yang tengah baca sekarang nih, semua kawan2 yang blognya tersenarai kat sidebar blog chomeyl nih......haaaaaaaaaaa...jangan tipoooooooo...dosaaa aaa kalau tipooooo


Pssssttt: yea yea..tak sabar tunggu my MIL & hubby's aunt sampai sini esok...sonotnya!

13 words of wisdom & comments:

chubby bear said...

5-tanda2 kamu sedang sedih --> air mata berjujuran , hingus meleleh2

pssstt...correction! bercucuran! ekekekeke

chubby bear said...
This comment has been removed by the author.
yatie chomeyl said...

muaahhaha bahasa melayu dah fail sejak2 duk sini hik3x... woghih, sila buat tag nih :p

PadNani~~{@ said...

Salam Yatiey,

U n baby sihat?
ingat 25 hb Nov ok..my befday date *_* beberapa hari selepas yatiey dilahirkan..

P/S: bestnye MIL dtg sana ye..

Jiji said...

baca tajuk.. ingat dah ada tanda tanda nak bersalin... hehehehe@!~

yatie chomeyl said...

nani>> okeh2x..ingat nyer lah ;)

jiji >> blurm lg...tunggguuuuu hik3x

kakyong said...

salam...

baby SN dah selamat ker... hrp2 both sehat..

tag akan dimasuk list kiv dulu..;)

yatie chomeyl said...

k.yong >> baby SN dlm perut lg... aaa sila masuk dlm homework ye ;)

Ummi Salsabila said...

kehkeh.muncung bukan main panjang...alamak terbaca.kn jwb la ni ea..:)

yatie chomeyl said...

US >> pecah baca pecah bag, sudah baca hrp jwb tag hik3x

farahana said...

alamak..kena jawab jugak ke?hhehe.bloghopping pun kena ek?.;p

nurulzia said...

yatie..nanti nurul buat k..yatie mcm mana skang?ok tak?

kakyong said...

tag sudah dijawab... setelah 'dipekasamkan lebih 7 bulan... ;)

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/01/tag-tanda-tand-anda-dari-mommy-sn.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...